MENÜ
Profi Kútfúrás

Eladó kútfúrógép, és egyéb kútfúró eszközök, szerszámok, gépek!

Új gyártású, 150 méteres Kútfúrógép

Új gyártású, 150 méterig és 250 mm átmérővel bányaműszaki engedéllyel rendelkező kútfúrógép eladó. A fúrótorony teljesen kiforrott, hibátlan, elektromosan vezérelt, a fúrómű után bocsájtása teljesen automatikus. Tesztelésként 2 kutat fúrtam vele 1-1 nap alatt! Felállítása elektromos mechanikai szerkezettel történik, amely nem igényel egyáltalán emberi erőt. Azonnal munkára fogható a berendezés 102 méter 60,3x6,3 falvastagságú kúpos menetű fúrócsővel, vezérlőszekrénnyel, fúrófejjel. A fúrócsövek áteresztő képessége még kis nyomású szivattyúval is 1-2 m3/perc, így a teljes szelvényű furat teljesen átöblíthető, kitisztítható.

Az ár tartalmazza a tornyot szállító utánfutót is, melynek a platómérete 410x195 cm, és 500 kg össztömegre van vizsgáztatva, új gyártású, direkt a toronyhoz készült. Adok hozzá egy új merülőszivattyút, amelyet 3 kW-os villanymotor hajt, szivattyúja és a háza nagy kopásállóságú karbidacélból készült, nagy iszapszállítási teljesítménnyel. A kútfúrógép minden tartozékával együtt természetesen kipróbálható a helyszínen.

Az adás-vétel tárgyát az alábbiak képezik:

A fúrotorony alkalmas magfúrásra, szárazfúrásra, öblítéses fúrásra.

A kútfúrógéppel egy teljes önálló kútfúrási vállalkozást is megvásárolsz, és ezzel a komplett felszereléssel, pár komolyabb kútfúrással a teljes fúróberendezés bekerülési költsége garantáltan megtérül!

5 mm-es drótkötél szorítóbilincs

5 mm-es horganyzott szorítóbilincs eladó, 500 db van belőle.

A bilincs ára nettó 18 Ft/darab

Információs Vonalunk hétköznap 7-17 óra között hívható a 06 20 886 87 75 telefonszámon.

 

 

 

** Kútfúrógép eladó, 5-ös szorítóbilincs. Kútfúró gép és fúrócsövek eladók.
Az oldalon eladó kútfúrógépet, és a kútfúráshoz tartozó eszközöket, szerszámokat, gépeket találhat.
kútfúrógép, szorítóbilincs, kútfúró gép

  domainLAKÓPARK beta