Eladó kútfúrógép,
és egyéb kútfúró eszközök, szerszámok, gépek!

 

 

Új gyártású, 150 méteres Kútfúrógép


Új gyártású, 150 méterig és 250 mm átmérővel bányaműszaki engedéllyel rendelkező kútfúrógép eladó. A fúrótorony teljesen kiforrott, hibátlan, elektromosan vezérelt, a fúrómű után bocsájtása teljesen automatikus. Tesztelésként 2 kutat fúrtam vele 1-1 nap alatt! Felállítása elektromos mechanikai szerkezettel történik, amely nem igényel egyáltalán emberi erőt. Azonnal munkára fogható a berendezés 102 méter 60,3x6,3 falvastagságú kúpos menetű fúrócsővel, vezérlőszekrénnyel, fúrófejjel. A fúrócsövek áteresztő képessége még kis nyomású szivattyúval is 1-2 m3/perc, így a teljes szelvényű furat teljesen átöblíthető, kitisztítható.
Az ár tartalmazza a tornyot szállító utánfutót is, melynek a platómérete 410x195 cm, és 500 kg össztömegre van vizsgáztatva, új gyártású, direkt a toronyhoz készült. Adok hozzá egy új merülőszivattyút, amelyet 3 kW-os villanymotor hajt, szivattyúja és a háza nagy kopásállóságú karbidacélból készült, nagy iszapszállítási teljesítménnyel. A kútfúrógép minden tartozékával együtt természetesen kipróbálható a helyszínen.

A fúrotorony alkalmas magfúrásra, szárazfúrásra, öblítéses fúrásra.

A kútfúrógép ára nettó 5.500.000 Ft

A kútfúrógéppel egy teljes önálló kútfúrási vállalkozást is megvásárolsz, és ezzel a komplett felszereléssel, pár komolyabb kútfúrással a teljes fúróberendezés bekerülési költsége garantáltan megtérül!

Kizárólag komoly érdeklődő keressen meg, akinek van is pénze rá!

 

 


 

4 mm-es horganyzott drótkötél és 5 mm-es szorítóbilincs

Idei gyártású 4 mm-es horganyzott drótkötél gyári 100 méteres csomagolásban, és 5 mm-es horganyzott szorítóbilincs eladó.

A drótkötél nettó 85 Ft/méter, a bilincs ára nettó 18 Ft/darab

A drótkötélből 2.000 méter, a bilincsből 3.000 db van eladó.

 

 

 

Szécsi Norbert - Balatonboglár
06-20/886-8775

 

 

 

 

 

 

  domainLAKÓPARK beta