MENÜ
Profi Kútfúrás

Milyen mélyen lehet nálam a víz, milyen mély kútra lesz szükségem?

Kutatófúrást követően a geofizikai mérés pontos választ ad minden kérdésére.

Kutatófúrás

A kutatófúrás a földtani rétegsor meghatározására mélyített, – a beépítésre tervezett béléscsőrakatnál kisebb átmérőjű – előfúrás, keresőfúrás. Ebben a furatban elvégezhető a geofizikai mérés, amellyel megállapítható a pontos rétegsor, vízadó réteg/rétegek milyensége, holléte.

A kutatófúrás a felvonulással és a fúrótorony kiépítésével kezdődik. Ezt követően igény szerint akár 225 méter mélységig is le tudunk fúrni a talajba, majd elkészítettjük a geofizikai mérést hivatalos geofizikai céggel. Ennek ismeretében lehet elkészíteni majd a vízkutat.

Önmagában a kutatófúrás és a geofizikai mérés mélységtől függően néhány százezres nagyságrendtől milliós nagyságrendig terjedhet. Mivel a kutatófúrás és a geofizikai mérés a kútfúrásnak szerves részét képezi, ezért a kút árába ez az összeg beleszámít. Feltétele, hogy a kútkiképzés megszakítás nélkül tovább folytatódjon, levonulás nélkül.

Ez esetben a Kutatófúrás Önnek INGYENES.

 SZOLGÁLTATÁSOK   HASZNOS INFÓK   ÖNKORMÁNYZATOKNAK   KERESKEDELEM   KAPCSOLAT 

kutatófúrás, vízkimérés, vízkutatás, geofizikai mérés
Milyen mélyen lehet nálam a víz, milyen mély kútra lesz szükségem? Kutatófúrást követően a geofizikai mérés pontos választ ad minden kérdésére.
kutatófúrás, vízkimérés, vízkutatás, geofizikai mérés

  domainLAKÓPARK beta