MENÜ
Profi Kútfúrás

Kútfúrás Tárnokréti.
Kútfúrást vállalunk Tárnokréti teljes területén Vízgaranciával és rövid határidővel, - kiváló ÁR/ÉRTÉK arányban!

Siet? 3 percben bemutatom Önnek kútfúró cégünket!

Hozzá kell szoknunk a szélsőséges időjáráshoz, évente négy-öt harmadfokú hőségriadóra és szárazságra lehet számítani a globális felmelegedés miatt! - állítják a szakemberek.

A VÍZ ÉRTÉK! Ennek tudatában készítjük kútjainkat.

A kút vízellátás céljából készített építmény, amely akár emberöltőkön keresztül képes a földben lévő vizet szolgáltatni. Ez igaz, ha a kútfúrás megfelelő technológiával, szabvány szerinti kútfúró anyagok felhasználásával készül a kút, amely sok energia és pénz! Ezt sokan elfelejtik a 2008-as válság óta, és azt hiszik a kútjuk pár ezer forintért megvalósítható.

Manapság a legtöbb érdeklődő egyetlen kérdése, hogy "Maga mennyiért fúr egy kutat?" Az általunk készített fúrt kutaknak a legfontosabb tulajdonságuk a műszaki tartalmuk, megbízhatóságuk, hosszú élettartalmuk. A kútfúrás során nem térünk el a szabvány szerinti kút létesítésétől csak azért, hogy olcsóbb, és ez által rosszabb legyen majd az Ön kútja. A kút műszaki tartalmát a kútfúrás árajánlatunk fogja részletesen tartalmazni. Magyarországon sajnos a kutak néhány százaléka készül hivatalosan, szakszerűen és jó anyagokból, kútfúró cégek által.

Az internet, az út menti fák és táblák is tele vannak kókler, feketén dolgozó munkanélküli személyek pár ezer forintos kútfúrás hirdetéseivel. Ezen személyek kútfúróknak hirdetik magukat egyetlen telefonszámmal, kútfúró vállalkozás és kútfúrás végzettség nélkül! A végeredmény ennek megfelelően szokott alakulni!

Kútfúró cégünk ezekkel messzemenőig nem tud, és nem is kíván versenyezni! Több száz profi minőségű vízkutat készítettünk már el, a megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Napi szinten tucatnyi pórul járt, átvert megrendelő keres meg Minket, akiknek se kútjuk, se pénzük nincs már! Ha Önt is becsapták már hívjon fel nyugodtan, hátha tudunk segíteni!

VÁLLALUNK:
NEM VÁLLALUNK:
  • Ásott kút készítést, tisztítást, ásott kútba belefúrást.
  • Befejezett, vagy félkész fúrt kút (lyuk) továbbfúrását.
  • Fúrt kút tisztítását, amiben nincs -vagy csak kevés víz van.
  • Kútfúrást köves hegyvidéken.
  • Alföldi vékonycsöves (32-63 mm) kút javítását.
  • Sárga vagy szürke PVC szennyvízcsöves kút javítását, beszorult szivattyú kivételét.

Profi kutat egy életre! Sikereink titka:

Profi kútjaink felhasználási területei:

Házi vízellátás és medencetöltés, automata öntözőberendezés, geotermikus fűtés, mezőgazdasági öntözés, autómosó, vendéglátás, fóliázás, állattartás, ipar, stb.

Kútfúrógép méretek:

Kútfúró gépünk utánfutóra van telepítve, amelynek szélessége 180 cm, hossza 6 méter.

A kút fúrásához 9 méter hosszú és 3 méter széles vízszintes munkaterületre van szükségünk, ami átlagos családi ház esetén rendelkezésre is szokott állni.

Kútfúrás időtartama, Kútfúrás Tárnokréti:

Kútfúró csapatunk talajvíz kútját teljesen felszerelve 1-3 nap alatt elkészíti.

Kútfúrás árak:

Ha Ön is Velünk szeretné fúratni a kútját, töltse ki és küldje el rövid kútfúrás ajánlatkérési űrlapunkat.
Árajánlatunk tartalmazni fogja részletesen a kútfúrás műszaki tartalmát és azok tételes árait.

- Kútfúrás ajánlatkérésért katt IDE -

Vállalási területünk:

Profi kútjaink fúrását Magyarország teljes területén vállaljuk, kivéve a köves hegyvidékeket!

Balatonboglár-i cég vagyunk, főként a Somogy, Tolna, Baranya, Zala, Fejér, Pest megye, valamint az Alföld földtani viszonyait ismerjük a leginkább!

 

 

 

** KÚTFÚRÁS Tárnokréti kiváló ÁR/ÉRTÉK arányban!
Kútfúrás Tárnokréti - Kútfúrást vállalunk Tárnokréti teljes területén. Kútfúrás Garantált vízhozamú kúttal, Tárnokréti kútfúró! Tárnokréti kútfúrás.
kútfúrás Tárnokréti, Tárnokréti kútfúró, Tárnokréti kút, kút ára Tárnokréti, kútfúrás ára Tárnokréti

Települések

  domainLAKÓPARK beta