MENÜ
Profi Kútfúrás

Kútlegalizálás. Meglévő illegális kút engedélyeztetése bírság nélkül 2020.12.31.-ig!

Árajánlat kérésért kattintson az alábbi képre, és töltse ki az "Bírság nélküli kútengedély" űrlapot.

Bírság nélküli kútengedély

Engedély nélküli ásott és fúrt kutak bírság nélküli utólagos fennmaradási engedélyeztetése.

Legálissá válhatnak az engedély nélküli kutak!

Engedély nélkül készült kútra az 1995. évi LVII. vízgazdálkodásról szóló törvény 29. paragrafusa rendelkezik, amely 2018. január 1-én lépett hatályba.
(3) Új vízjogi engedély csak abban az esetben adható ki, ha az engedélyesek számára az engedélyben meghatározott vízmennyiség biztosítható.
(7) Mentesül a vízgazdálkodási bírság megfizetése alól az a létesítő vagy üzemeltető, aki az egyes belügyi tárgyú és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2018. évi CXXI. törvény (a továbbiakban: Vgtv.mód2.) hatálybalépését megelőzően engedély nélkül vagy engedélytől eltérően létesített vagy üzemeltet felszín alatti vízkivételt biztosító vízilétesítményt, ha a vízjogi fennmaradási engedélyezési eljárást 2020. december 31-ig kérelmezi.

Vagyis ez azt jelenti, hogy a 2018. január 1. előtt illegálisan kialakított kút fennmaradását bírságmentesen lehet engedélyeztetni az illetékes vízügyi hatóságnál 2020 végéig!

Hivatalos törvényi leírást IDE KATTINTVA megtekintheti.

Ne halogassa illegális kútjának engedélyeztetését!

A felszín alatti vízkészletek is végesek! Bizonyos mennyiségű kút után előfordulhat, hogy a Hatóságok nem ad ki több fennmaradási engedélyt szabad vízkészlet hiánya miatt. Ezen kutakat megszüntethetik, hivatalosan eltömedékelésre kerülhetnek.

Kútvizsgálat, engedélyeztetési dokumentáció.

Profi Kútfúrás Kft vállalja ezen engedély nélkül készült kutak törvényben előírt engedélyezési kérelem elkészítését, jogosultságok igazolását, illeték díját.

kút engedélyeztetés bírság nélkül

Árajánlat kérésért kattintson az alábbi képre, és töltse ki az "Bírság nélküli kútengedély" űrlapot.

Bírság nélküli kútengedély

 SZOLGÁLTATÁSOK   HASZNOS INFÓK   ÖNKORMÁNYZATOKNAK   KERESKEDELEM   KAPCSOLAT 

Kútlegalizálás. Meglévő kút engedélyeztetése bírság nélkül!
Engedély nélküli ásott és fúrt kutak bírság nélküli utólagos fennmaradási engedélyeztetése. Legálissá válhatnak az engedély nélküli kutak.
Kútlegalizálás, illegális kút engedélyeztetése, Bírság nélküli kútengedély, kút fennmaradás, engedély nélküli kút, meglévő kút engedélyeztetése

  domainLAKÓPARK beta